З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Склад: пюре гороху нут сушене (80%), креветки варені сублімовані (8%), базилік сублімований, томат сушений, паприка сушена, цибуля сушена, мускатний горіх, коріандр, морська сіль.
Ніжна середземноморська страва містить поживний горох нут, що в купі з чищеними сублімованими атлантичними креветками, перетертими томатами та запашним базиліком робить цю страву не тільки ніжною, але й вишуканою.
Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 4 на лінійці всередині, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 15 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Характеристики:
Маса нетто: | 65 г |
---|---|
Маса порції: | 400 г |
Енергетична цінність: | 111,7 / 446,8 Ккал |
Білки: | 8,3 / 33,1 г |
Жири: | 1,6 / 6,5 г |
Вуглеводи: | 17,1 / 68,7 г |
Термін придатності: | 2 роки |