Виготовлено в Україні методом сублімації натуральних інгредієнтів.
Склад: макарони варені сублімовані (70%), печериці сублімовані (16%), вершки рослинні сухі(10%), сир гауда сушений, базилік сублімований, сіль.
Ця страва, на наш погляд, найкраще підійде для зимових чи весняних походів. Просто тому, що влітку ти й так знайдеш собі гриби, щоб заправити ними юшку чи пюреху. Хоча, якщо ти не шариш, то краще не чіпати ці створіння – можна й гигнути! Отже, секрет цього блюда – у простоті. Абсолютно нічого зайвого і навороченого. Тільки якісна паста та добірні шампіньони. Дивовижно те, що вони встигають розкрити свій смак всього за 10 хвилин запарювання. Страва була б сухуватою, якби не вершки, сир та трохи базиліку. Впевнені, тобі сподобається.
Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом між рівнем 2 і 3 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Характеристики:
Маса нетто: | 80 г |
---|---|
Маса порції: | 350 г |
Енергетична цінність: | 84,9 / 297,1 Ккал |
Білки: | 3,8 / 13,3 г |
Жири: | 2,7 / 9,6 г |
Вуглеводи: | 12,9 / 45,3 г |
Термін придатності: | 3 роки |