Спосіб приготування: перед вживанням струсити пакет, відкрити та залити
страву окропом до поділки 250 мл, ретельно перемішати, закрити замок на
пакеті та зачекати протягом 7-9 хвилин.
Склад: кус-кус, філе куряче варене, цибуля смажена сушена, морква
сушена, сіль, паприка сушена подрібнена, часник сушений, зелень петрушки
сушена, хмелі-сунелі.
Виготовлено методом сушки натуральних продуктів без використання консервантів.
Спосіб приготування: перед вживанням струсити пакет, відкрити та залити
страву окропом до поділки 250 мл, ретельно перемішати, закрити замок на
пакеті та зачекати протягом 7-9 хвилин.
Харчова та енергетична цінність
Білки 11,89 г
Жири 2,67 г
Вуглеводи 56,25 г
Енергетична цінність 303,09 Ккал
Об'єм готової страви 350 мл
Вага 100 г
Термін придатності 12 місяців