Кошик

Ніж кухонний Victorinox SwissClassic, Santoku, ребр. лезо, 17 cm, чорний, блістер

Код товару: 19756-01
Виробник: Victorinox
0
Скорочений опис
Один з представників японської серії ножів Victorinox Santoku. Розмір ножа дозволяє добре різати, кришити і рубати різного роду продукти, починаючи від м'яса, риби та сиру, закінчуючи овочами і фруктами. Вузька рукоять ...
Читати далі...
2886.00грн.
Знайшли дешевше?


Один з представників японської серії ножів Victorinox Santoku. Розмір ножа дозволяє добре різати, кришити і рубати різного роду продукти, починаючи від м'яса, риби та сиру, закінчуючи овочами і фруктами. Вузька рукоять зручно лягає в долоню і тільки допомагає виконувати різні маніпуляції. Тонке і гострозаточенного лезо цього ножа дозволяє обробляти навіть м'ясо з кісткою. Клинок виконаний з високоякісної вуглецевої нержавіючої сталі і кріогенно загартований, що дозволяє довше зберігати унікальні ріжучі властивості. Серія: "SwissClassic" Кухонні ножі Victorinox - це вироби високої якості, які повністю відповідають всім вимогам міжнародних стандартів. В асортименті компанії є будь-які різновиди кухонних ножів - обробні, ножі для очищення картоплі, для нарізання риби і сиру, для хліба, а також клинки інших типів. Ножі Victorinox зроблені з якісних матеріалів. Леза з надміцної сталі довго зберігають свою гостроту, а ручки з пластика, дерева і металу володіють підвищеною комфортністю. Завдяки цьому, кухонними ножами Victorinox можна працювати протягом тривалого часу, не втомлюючись. Рекомендації по експлуатації: Високоякісні кухонні ножі не рекомендується мити в посудомийній машині. По ряду причин виробники ножів рекомендують виключно ручну мийку. Відразу після використання ножі повинні бути вимиті вручну і висушені, в іншому випадку леза ножів можуть потемніти. У разі якщо з'явилися невеликі зміни відтінку стали або плями на лезі - використовуйте для очищення тільки м'які які містять хлор або абразиви кошти. Ножі найкраще зберігати окремо від решти посуду, так як це допоможе уникнути можливих пошкоджень ріжучої кромки і полотна леза від сторонніх контактів з твердими предметами (не зберігайте ножі в традиційному висувному кухонному ящику упереміш один з одним). Найкраще їх тримати в спеціальній підставці або на магнітному тримачі. Кухонні ножі не призначені для різання і рубки м'яса, птиці та риби з великої кісткою, а так само заморожених продуктів (для цих цілей існують спеціальні ножі). Ножі не потрібно згинати, гнути чи використовувати для скобления, дряпання, відкривання пивних пляшок або консервів. Не рекомендується різати продукти на обробних столах і дошках зі скла, кераміки, натурального каменю, акрилу. Використовуйте дошки з натурального дерева або поліуретану (м'якої пластмаси). При правильній експлуатації якісні кухонні ножі прослужать вам довгі роки.


Індивідуальні
Країна виробник Швейцарія
Марка сталі X50CrMoV15
Матеріал руків'я поліпропілен
Пакування Блістер
Твердість клинка, HRC 55-56
Усі характеристики
Довжина клинка, мм 17
Колір Чорний
Матеріал Нержавіюча сталь
Написати відгук
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.