Вузькоспеціалізований ніж з дуже вузьким і гнучким лезом, з серії ножів для шефів.
Ідеальний для филетирования. Цей ніж прекрасний для обробки філе, при роботі і приготуванні риби. Хороша гнучкість ножа дозволяє легко переміщати його вздовж хребта і під шкіру риби, а тонке лезо - навколо районів, прилеглих до кісток, і рівномірно підрізати уздовж шкіри.
З філейні ножем, відокремити філе дуже легко і просто, а при певних навичках і зовсім не важко.
Даний ніж має спеціальне пристосування на обуху, яке значно полегшує очищення риби.
Серія кухонних ножів Swibo - це серія більше для професіоналів, ніж для любителів. Ножі ідеально підібрані під всі необхідні потреби і потреби. Відрізняються надійністю, функціональністю, і, звичайно ж, неперевершеним якістю Victorinox.