Виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Склад: макарони варені сублімовані (67%), яловичина варена сушена (11%), томатний порошок, вершки рослинні сухі, цибуля сушена, петрушка сушена, сіль.
З цією стравою ти маєш всі шанси почуватись італійцем не лише в тамтешніх Альпах, а й будь-де. Без претензії на спагеті болоньєзе, ми пропонуємо в суворих похідних умовах макарони «по-флотськи». Харчування в поході в умовах мінливої погоди часто річ доволі марудна. Особливо це стосується макаронів: відварити, процідити (упс, вивалились!), а потім мовчки їж той «клейстер»... «ЇDLO» пропонує просте, зручне і найголовніше смачне рішення. Наша локшина з індичкою в томатному соусі сподобається всім, навіть малечі.
Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом між рівнем 2 і 3 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Характеристики:
Маса нетто: | 90 г |
---|---|
Маса порції: | 350 г |
Енергетична цінність: | 81,9 / 286,7 Ккал |
Білки: | 4,1 / 14,5 г |
Жири: | 2,4 / 8,5 г |
Вуглеводи: | 12,0 / 41,9 г |
Термін придатності: | 2 роки |