Виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Склад: пластівці гречані (76%), філе індиче варене сублімоване (10%) , овочі тушковані сублімовані: цибуля, морква (8%), сіль, перець чорний.
Уяви собі цю велику порцію ароматної гречки, де до неповторного запаху змішується ніжний аромат м'яса. Кожний ковш тобі хочеться чимало, поки ти не доберешся до самого дна тарілки. Наситившись, ти відчуваєш себе повністю задоволеним. Тепер уяви, що ти прибрав свою тарілку, і раптом переносишся в затишний намет посеред гір. Ранок, свіжість повітря, але твої руки вже відчувають тепло від термопакета з тією самою чудовою кашею. Смак залишається неповторним, а відчуття стають на тисячу разів яскравішими. Їжа в поході перетворюється в справжнє шедевр!
Гречана каша з справжнім м'ясом - невід'ємна частина гірських подорожей, можна сміливо сказати, що це найулюбленіша туристична страва. Її впізнаєш з першої ж ложки.
Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 3 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.