Кошик

Спальний мішок Easy Camp Cosmos/+8°C Green Right (240150)

Код товару: 928326
Виробник: Easy Camp
0
Скорочений опис
Спальник Cosmos від Easy Camp Easy Camp Cosmos - спальний мішок з високоякісних матеріалів, ідеальний для весняно-літніх походів та кемпінгу. Цей спальник виготовлений з водонепроникного поліестеру 190T зі спеціальним п...
Читати далі...
Немає у наявності
990.00грн.
Знайшли дешевше?

Спальник Cosmos від Easy Camp

Easy Camp Cosmos - спальний мішок з високоякісних матеріалів, ідеальний для весняно-літніх походів та кемпінгу. Цей спальник виготовлений з водонепроникного поліестеру 190T зі спеціальним покриттям, що забезпечує вам комфорт і захист від вологи.

Одношарова конструкція та запатентований двосторонній блискавка з автоблокуванням забезпечують легкість використання та зручність під час відкривання і закривання. Внутрішнє полотно з поліестеру 190T має м'яке мікровельветове покриття, що надає додаткового комфорту під час сну.

Наповнювач з поліестерового волокна забезпечує оптимальну теплоізоляцію, що робить цей спальник ідеальним для використання при температурі до +8°C для чоловіків і +12°C для жінок. Також, він може захистити вас від екстремальних температур до -5°C.

Його легкий вага всього 915 грамів і компактний розмір забезпечують легкість транспортування і зберігання, а чорний колір додає стильності до вашого екіпірування. Додайте цей спальник до вашого арсеналу кемпінгового обладнання та насолоджуйтеся комфортним сном в природі!

Рекомендації:

  • Для регулювання температури комфорту в спальному мішку пропонуємо використовувати вкладиші. В холодну погоду вони забезпечать додаткове утеплення, а в спекотну чи вологу погоду відведуть вологу, забезпечивши приємний сон.
     
  • Не забудьте, що використання спального мішка найкраще поєднувати з надувним або самонадувнимкилимком. Це зробить ваш сон м'якшим і теплішим.
     
  • Для комфортного сну під відкритим небом рекомендуємо використовувати туристичні надувні подушки. Вони зручні, приємні на дотик і майже не займають місця у вашому рюкзаку.

Характеристики:

Бренд  Easy Camp 
Тип  Спальний мішок 
Сезонність  Демісезонні 
Місткість  Одномісні 
Вид спального мішка  Кокон 
Блискавка  Ліва 
Температура комфорту   +12°C 
Мінімальна температура комфорту   +8°C 
Мінімальна температура в екстремальних умовах   -5°C 
Зовнішній матеріал  190T polyester shell, 100% polyester 
Внутрішній матеріал  190T brushed polyester lining, 100% polyester 
Наповнювач  1 x 150 g/m2 polyester fibre, 100% polyester 
Колір  Black 
Розміри  210 x 75 х 50 см 
Вага  915 г 
Країна-виробник товару  Китай 
Країна реєстрації бренду  Данія 
Гарантія  12 місяців 
Усі характеристики
Блискавка Права
Гарантійний термін, міс. 12
Колір Зелений
Тип гарантии Магазин
Штрихкод 5709388103857
Написати відгук
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.