Ніж для філе від швейцарського бренду Victorinox буде просто незамінний і незабаром стане улюбленцем на вашій кухні. Ідеально збалансований ніж буде доречним як для професійних кухарів, так і для домогосподарок. Володіє гладким вузьким і гнучким клинком. Максимально гостро заточений, для здійснення всіляких операцій з філе тварин, птиці та риби. Ідеальний для приготування філе з риби, зняття плівки з філе, а також зняття шкіри з риби.
Оснащений зручним красивим руків'ям з палісандру. Клинок виконаний з високоякісної нержавіючої сталі.
Рекомендації по експлуатації:
Високоякісні кухонні ножі не рекомендується мити в посудомийній машині. Відразу після використання ножі повинні бути вимиті вручну і висушені. В іншому випадку леза ножів можуть потемніти. У разі, якщо з'явилися невеликі зміни відтінку стали або плями на лезі, використовуйте для очищення тільки м'які які містять хлор або абразиви кошти.
Ножі найкраще зберігати окремо від решти посуду, так як це допоможе уникнути можливих пошкоджень ріжучої кромки і полотна леза від сторонніх контактів з твердими предметами (не зберігайте ножі в традиційному висувному кухонному ящику упереміш один з одним). Найкраще їх тримати в спеціальній підставці або на магнітному тримачі.
Кухонні ножі не призначені для різання і рубки м'яса, птиці та риби з великої кісткою. Ножі не потрібно згинати, гнути чи використовувати для скобления, дряпання, відкривання пивних пляшок або консервів.
Не рекомендується різати продукти на обробних столах і дошках зі скла, кераміки, натурального каменю, акрилу. Використовуйте дошки з натурального дерева або поліуретану (м'якої пластмаси).
При правильній експлуатації якісні кухонні ножі прослужать вам довгі роки.