Warning: unlink(/var/www/debra_com_ua_usr/data/www/storage/cache/cache.catalog.language.1729254340): No such file or directory in /var/www/debra_com_ua_usr/data/www/debra.com.ua/system/library/cache/file.php on line 68 Купить Ніж для масла і сиру Victorinox Fibrox 21 см, чорний по низкой цене с доставкой по всей территории Украины
Корзина

Ніж для масла і сиру Victorinox Fibrox 21 см, чорний

Код Товара: 24163-01
Производитель: Victorinox
0
Краткое описание
Кухонний ніж Victorinox з повітряними кишенями для масла і сиру. Виконаний з високоякісних і довговічних матеріалів. Рифлення уздовж ріжучої поверхні ножа створюють повітряні кишені і дозволяють нарізати скибочки товщино...
Читать далее...
В наличии
3623.00грн.
Нашли дешевле?

Кухонний ніж Victorinox з повітряними кишенями для масла і сиру. Виконаний з високоякісних і довговічних матеріалів. Рифлення уздовж ріжучої поверхні ножа створюють повітряні кишені і дозволяють нарізати скибочки товщиною з паперовий лист, запобігаючи при цьому прилипання продукту до леза. Такий ніж буде корисним не тільки для щоденного використання, але також для карвінгу і декорування. Довжина леза - 21см .. Ніж оснащений зручно сидить в руці і красивою руків'ям з чорного матового поліпропілену Fibrox. Клинок виконаний з високоякісної нержавіючої сталі. Серія: "Fibrox" Кухонні ножі Victorinox - це вироби високої якості, які повністю відповідають всім вимогам міжнародних стандартів. В асортименті компанії є будь-які різновиди кухонних ножів - обробні, ножі для очищення картоплі, для нарізання риби і сиру, для хліба, а також клинки інших типів. Ножі Victorinox зроблені з якісних матеріалів. Леза з надміцної сталі довго зберігають свою гостроту, а ручки з пластика, дерева і металу володіють підвищеною комфортністю. Завдяки цьому, кухонними ножами Victorinox можна працювати протягом тривалого часу, не втомлюючись. Рекомендації по експлуатації: Високоякісні кухонні ножі не рекомендується мити в посудомийній машині. По ряду причин виробники ножів рекомендують виключно ручну мийку. Відразу після використання ножі повинні бути вимиті вручну і висушені, в іншому випадку леза ножів можуть потемніти. У разі якщо з'явилися невеликі зміни відтінку стали або плями на лезі - використовуйте для очищення тільки м'які які містять хлор або абразиви кошти. Ножі найкраще зберігати окремо від решти посуду, так як це допоможе уникнути можливих пошкоджень ріжучої кромки і полотна леза від сторонніх контактів з твердими предметами (не зберігайте ножі в традиційному висувному кухонному ящику упереміш один з одним). Найкраще їх тримати в спеціальній підставці або на магнітному тримачі. Кухонні ножі не призначені для різання і рубки м'яса, птиці та риби з великої кісткою, а так само заморожених продуктів (для цих цілей існують спеціальні ножі). Ножі не потрібно згинати, гнути чи використовувати для скобления, дряпання, відкривання пивних пляшок або консервів. Не рекомендується різати продукти на обробних столах і дошках зі скла, кераміки, натурального каменю, акрилу. Використовуйте дошки з натурального дерева або поліуретану (м'якої пластмаси). При правильній експлуатації якісні кухонні ножі прослужать вам довгі роки.

Все характеристики
Материал клинка сталь
Цвет Чорний
Индивидуальные
Країна виробник Швейцарія
Марка сталі X50CrMoV15
Твердість клинка, HRC 55-56
Написать отзыв
Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
Недавно просмотренные