112BRSA - ще одна варіація легендарного Buck 112! На це раз Buck презентують автоматичну версію з латунними больстерами і руків'ям з ебенової деревини. Ніж отримав досить стандартну форму клинка, сконструйованого в форм-факторі bowie, має гладку ріжучу кромку, що дозволяє значно спростити процес заточування і експлуатації, а так само збалансовані спуски дозволяють витримувати значні поперечні навантаження. З боку обуха розташована спеціальна перфорація, значно полегшує відкриття леза, і уберігає його від зайвих подряпин. Матеріалом для виготовлення клинка стала фірмова сталь 420HC. Знаменита обробка цієї стали за технологією BOS додає клинку міцність і стійкість до корозії без втрати якості різу і утримання заточування і значно відрізняється від будь-якої стандартної 420-й стали. Дана модель відкривається шляхом натискання кнопки на рукояті. Закриття у ножа ручне за допомогою замка типу back-lock.
Складні ножі із замком Lockback мають механізм, який блокує лезо у відкритому положенні, приводячи його в дію при повному розкритті леза. Замок отримав свою назву за принципом коромисла, який частково видимий на верхній частині ножа. Відкриття леза призводить до блокування коромисла проти леза, тому воно замикається у відкритому положенні. Натискання на "качельку" у верхній частині рукоятки звільняє її і дозволяє користувачеві закрити лезо. Замки вимагають закриття двома руками, хоча деякі з них відкриваються однією рукою.
Компанія Buck пишається тим, що цей ніж, як і основна маса моделей бренду, зроблено у США.
Buck Knives є лідером на ножовому ринку щодо утримання гостроти ріжучої кромки завдяки грамотному вибору сталі та процесу фірмової BOS-термообробки, вперше розробленої відомим у сфері Полом Босом, чия система термообробки зарекомендувала себе як найкраща в бізнесі. Кожне лезо проходить суворий процес термообробки та перевірку якості. Потім він загартовується до відповідної твердості за Роквеллом за допомогою системи нагріву, заморожування та повторного нагріву. Це забезпечує більш тривалий термін служби ріжучої кромки, простоту переточування та лезо, яке вас не підведе.