

Обвалювальний ніж Victorinox Swiss Classic Boning Flexible з вузьким лезом довжиною 15 см. Надефективний ніж із гладкою кромкою та чорною рукояттю.
Швейцарський ніж для обвалки м'яса, створений відповідно до стандартів професійних кухарів. Вузьке та гнучке лезо дозволяє виконувати обвалку максимально близько до кістки, зберігаючи ще більше м'яса.
Інформація про нож SWISS CLASSIC Boning Flexible [6.8413.15G]< /p>
Ергономічно вигнута ручка з шорсткою поверхнею не ковзає в руці і робить ніж безпечним для роботи. До того ж синтетичний матеріал не поглинає жир, вологу та запахи, перешкоджаючи розмноженню грибка чи цвілі. Ніж можна мити в посудомийній машині та стерилізувати, що робить його ідеальним ножем для повсякденного використання.
Нет отзывов об этом товаре.
Нет отзывов о данном товаре, станьте первым, оставьте свой отзыв.
Нет вопросов о данном товаре, станьте первым и задайте свой вопрос.