Кошик

Капелюх Trekmates Tay Hat TM-006285

Код товару: 00005134
Виробник: Trekmates
0
Скорочений опис
Капелюх Tay Hat від Trekmates захистить вас від сонця та стане вашим надійним супутником у літніх подорожах. Дуже широкі поля надійно захищають голову та шию від сонячних променів, і не лише через розмір, але також завдя...
Читати далі...
Немає у наявності
0.00грн.
Знайшли дешевше?


Капелюх Tay Hat від Trekmates захистить вас від сонця та стане вашим надійним супутником у літніх подорожах. Дуже широкі поля надійно захищають голову та шию від сонячних променів, і не лише через розмір, але також завдяки матеріалу із UPF 40 +. При цьому ви будете почуватися комфортно, оскільки тканина з вмістом бавовни добре пропускає повітря, а для додаткової вентиляції капелюх має спеціальні отвори. Несподівана літня злива вам також не страшна завдяки надійному водонепроникному покриттю DWR. Капелюх має регульовану мотузку на підборіддя, завдяки якій він тримається на голові навіть у вітряну погоду. Розмір капелюха можна відрегулювати ремінцем ззаду.



Призначення: захист від сонця, туризм, подорожі, походи, відпочинок на природі, риболовля



Особливості:

- УФ-захист UV40+

- ширина полів 9 см

- регульований розмір

- повітропроникна тканина

- вентиляційні отвори для охолодження

- регульована мотузка на підборіддя

- обробка DWR для водонепроникності



Технічні характеристики:

Матеріал: 50% поліестер, 50% бавовна

УФ-клас: UPF 40 +

Рекомендації з догляду: ручне прання у теплій воді



Технології та матеріали:

DWR (Durable Water Repellency) – спеціально оброблений матеріал з водовідштовхуючими властивостями. Волога (дощ, сніг), що потрапляє на одяг, утворює крихітні краплі, які негайно стікають з поверхні матеріалу. Завдяки цьому одяг залишається теплим і сухим навіть у погану погоду.

Усі характеристики
Тип гарантии Магазин
Написати відгук
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.