Корзина

Термофутболка чоловіча з довгим рукавом Fjord Nansen MERINO LONGSLEEVE MEN, XXL, blue

Код Товара: fn_45555
Производитель: Fjord Nansen
0
Краткое описание
Термоблуза MERINO з довгим рукавом Термоблуза MERINO з довгим рукавом, використовується в якості базового шару, що складається на 42% з вовни мериноса від SCHOELLER. Ергономічний крій в поєднанні з компресійними ділянкам...
Читать далее...
В наличии
3126.00грн.
Нашли дешевле?

Термоблуза MERINO з довгим рукавом

Термоблуза MERINO з довгим рукавом, використовується в якості базового шару, що складається на 42% з вовни мериноса від SCHOELLER. Ергономічний крій в поєднанні з компресійними ділянками забезпечує щільне облягання і комфорт під час рухів. SCHOELLER це вовняна пряжа, яка містить в собі до 80% вовни мериноса і 20% поліаміду. Завдяки цьому вона більш міцна, не «кусається» і приємна на дотик.
Екологічний спосіб обробки вовни групою SCHOELLER виключає використання екологічно шкідливого розчину хлору. Крім того, завдяки додаванню іонів срібла, матеріал зменшує розмноження бактерій, відповідальних за освіту неприємних запахів. Синтетичні волокна поглинають вологу (піт), що утворюється під час фізичних вправ і передають її зовнішнього шару матеріалу, звідки він швидко випаровується.
Білизна MERINO ідеально підходить для багатоденного використання (багатоденний похід, катання на лижах і т. Д.) В осінньо-зимовий сезон.

Особливості термоблузи MERINO:

  • Склад матеріалу: Блуза складається на 42% з вовни мериноса від SCHOELLER, що надає їй неперевершену міцність і приємність на дотик. Вовна мериноса володіє високими терморегуляційними властивостями, дозволяючи тілу залишатися теплим і сухим.

  • Технологія STOP BACTERIA: Матеріал містить іони срібла, які завдяки технології STOP BACTERIA запобігають розмноженню бактерій і неприємних запахів.

  • Ергономічний крій: Блуза має прилягаючий до тіла крій, що забезпечує необмежену свободу рухів і комфорт під час активної діяльності.

  • Екологічно безпечна обробка: Екологічний спосіб обробки вовни мериноса групою SCHOELLER виключає використання шкідливих хлоровмісних розчинів, забезпечуючи високу екологічну стандартність продукту.

  • Двошарова конструкція: Двошарова конструкція блузи покращує дихання тканини і сприяє висиханню, забезпечуючи максимальний комфорт під час активності.

Характеристики термоблузи MERINO:

  • Вага: 235 г (для розміру L-XL).

  • Склад: 46% поліамід, 42% вовна мериноса Schoeller, 9% поліпропілен, 3% еластан.

  • Сезон: Осінь/Зима.

Ця термоблуза стане вашим надійним спутником в будь-яких холодних умовах і забезпечить вас теплом, комфортом і свіжістю під час активних пригод.

Все характеристики
Вес г 235 г
Гарантийный срок, мес. 12
Тип гарантии Магазин
Цвет Blue
Штрихкод 5908221347254
Размер XXL
Написать отзыв
Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.