Корзина

Светр фліс чоловічий URAWA "Hart"

Новинка
Код Товара: 31974-01
Производитель: HART
0
Краткое описание
ОПИС Трикотажний флісовий матеріал H-AIR і конструкція Body Mapping. Конструкція на чверть блискавки дозволяє регулювати температуру всередині та має комір-стійку для збереження тепла. Шарнірний малюнок покращує комфорт...
Читать далее...
В наличии
4418.00грн.
Нашли дешевле?

ОПИС


Трикотажний флісовий матеріал H-AIR і конструкція Body Mapping. Конструкція на чверть блискавки дозволяє регулювати температуру всередині та має комір-стійку для збереження тепла. Шарнірний малюнок покращує комфорт і мобільність. Ліва нагрудна кишеня на блискавці підходить для телефону або аудіопристрою. Конструкція з пласким швом зменшує об’єм і допомагає запобігти натиранню від швів.


-H-AIR Фліс середньої товщини для тіла та плечей забезпечує чудову ізоляцію.


- H-AIR Medium-Light фліс на внутрішніх рукавах і бічних панелях контролює тепло і вологу, щоб зберегти тепло і сухість під час будь-якої діяльності.


- Має не об’ємні шви, чудові властивості поглинання та швидкого висихання.


ТЕХНОЛОГІЯ


Н-AIR


Технологія трикотажного флісу H-AIR забезпечує високий рівень ізоляції. Зіставляючи тіло та характеристики кожної зони, технологія H-AIR використовує різні рівні волокон (високі/середні/легкі) для досягнення ідеального балансу між ізоляцією, повітропроникністю та комфортом. Це ідеальний вибір для верхнього одягу, який повинен забезпечити додаткове тепло, яке потрібно, коли температура низька. Трикотажна флісова тканина H-AIR створена зі спеціальної суміші волокон, які створюють ефект ягнячої вовни. Ця спеціальна тканина оброблена для створення ефекту меланжу ззовні та теплої та затишної тканини з начосом зсередини.


СКЛАД


85% акрил, 15% поліестер


Підкладка: 100% поліестер


Написать отзыв
Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.