Корзина

Штани чоловічі Sport Safari "Beretta"

Новинка
Код Товара: 24074-01
Производитель: Beretta
0
Краткое описание
Відмінні літні брюки Sport Safari виконані з матеріалу твілл-котон.Завдяки використаному матеріалу модель міцна і зносостійка.  Ці якості в одязі важливі як на природі, так і в умовах міського життя.Якщо раптом ви заплан...
Читать далее...
В наличии
4982.00грн.
Нашли дешевле?

Відмінні літні брюки Sport Safari виконані з матеріалу твілл-котон.
Завдяки використаному матеріалу модель міцна і зносостійка.  Ці якості в одязі важливі як на природі, так і в умовах міського життя.
Якщо раптом ви запланували провести на відпочинку цілий день, можете не турбуватися- матеріал м'який, і штани дуже комфортні і приємні до тіла.
Модель є просто ідеальною для літа, адже одна з відмінних рис матеріалу-висока повітропроникність.  Тіло "дихає" і можливість перегріву виключена повністю.
Пилонепроникність, одне з найбільш важливих та цінних достоіств цих брюк в жаркий день.  Пропускаючи повітря, матеріал утримує бруд на зовнішній стороні.
Штани дуже прості у догляді. Вони швидко сохнуть, не розтягуються і не сідають після прання, не схильні до дії грибка і молі.
Деталі:
Для зручності експлуатації в моделі передбачені місткі бічні кишені, містка кишеня на правій штанині і дві задніх кишені.
Завдяки преформованому крою коліна ви можете здійснювати будь-які різкі рухи (різко сісти або встати, наприклад) і не відчувати дискомфорту.
Шлевки для ременя дозволяють регулювати обсяг талі так, як зручно саме вам.
Модель відмінно підходить для літнього полювання або відпочинку на природі.  А завдяки лаконічному крою і кольору буде органічно виглядати і в умовах міського життя.

Країна виробник Італія
Все характеристики
Пол Чоловік
Цвет Олива
Размер L
Написать отзыв
Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.