Корзина

Штани чоловічі SKADE-T "Hart" (pixel camo)

Новинка
Код Товара: 31229-01
Производитель: HART
0
Краткое описание
ОПИСВиготовлений з малошумної та зносостійкої тканини зовні та вітрозахисної та водонепроникної мембрани OSMOTECH всередині. Еластичний захист нирок з високою талією та підтяжки підвищують комфорт завдяки активній посадц...
Читать далее...
В наличии
9447.00грн.
Нашли дешевле?

ОПИС
Виготовлений з малошумної та зносостійкої тканини зовні та вітрозахисної та водонепроникної мембрани OSMOTECH всередині. Еластичний захист нирок з високою талією та підтяжки підвищують комфорт завдяки активній посадці. Сітка на внутрішній підкладці покращує повітропроникність та зберігає тепло завдяки своїй м'якості, покращуючи ізоляційні властивості та комфорт. Посадку можна регулювати за допомогою еластичних підтяжок (знімних). Посилені накладки в схильних до зносу місцях (нижня частина, спина, коліна, петлі для ременя) для додаткового захисту.
ТЕХНОЛОГІЇ ОСМОТЕХ
Коли ми перегріємося, ми потіємо, незалежно від того, у що ми одягнені. У якийсь момент сильна спека, вологість чи сильний піт можуть перевантажити паропроникність будь-якого одягу, навіть бавовняної футболки. При навантаженні системи всередині накопичується волога, що часто призводить до дискомфорту. Технологія Osmotech є сумішшю тканин, яка входить до складу дихаючого верхнього одягу з високими водонепроникними характеристиками. Ця система з меншою ймовірністю перевантажить і викличе дискомфорт, ніж дихальні, водонепроникні продукти.
СКЛАД
Верх 1: 45% бавовна, 35% поліестер, 20% нейлон (коричневий).
100% поліестер (піксельний камуфляж).
Верх 2: 48% поліестер, 36% нейлон, 16% еластан.
Усередині: 50% флюорофайбер, 50% поліестер.
Підкладка 1: 100% поліестер.
Підкладка 2: 100% поліестер.

Країна виробник Китай
Все характеристики
Сезон Осінь зима
Написать отзыв
Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.