Корзина

Штани чоловічі Insulated Static "Beretta"

#0A2A3B
Новинка
Код Товара: 20747-01
Производитель: Beretta
0
Краткое описание
 Static Line- одяг для статичної полювання (засидження). Всі предмети одягу призначені для статичного полювання.  Вони забезпечують максимальний комфорт під час певного виду полювання, а саме тоді, коли ви повинні залиша...
Читать далее...
В наличии
11891.00грн.-30 % 8324.00грн.
Нашли дешевле?

 Static Line- одяг для статичної полювання (засидження).
 Всі предмети одягу призначені для статичного полювання.  Вони забезпечують максимальний комфорт під час певного виду полювання, а саме тоді, коли ви повинні залишатися нерухомим протягом декількох годин, чекаючи на здобич.
Щоб забезпечити абсолютну зручність були вивчені всі деталі, характерні для одягу мисливця,
Штани Insulated Static гарантують захист мисливця від дощу, вітру і сильного холоду.  Вони сконструйовані за допомогою двошарової системи захисту з BWB EVO - Beretta Waterproof Breathable EVO, з'єднаної з зовнішньої оболонкою з мікроволокна.  Всі шви наклеєні на плівку, а видимі блискавки водонепроникні, забезпечуючи повний захист.  Ізоляція Thermore®.  гарантує тепло під час вашого полювання.
Головними технологічними особливостями цієї моделі є тепло, водонепроникність, водоотталківаемость, повітропроникність, безшумність.  Всі ті якості, які критично важливі під час зимового полювання.
Штани Insulated Static з подвійним рівнем захисту - BWB Evo-Beretta Waterproof Breathable EVO і утеплювачем Thermore®- це одне з найкращих рішень для зимового полювання, при температурі до-20С
Для гарантії міцності- подвійна відстрочка швів
Все блискавки ламіновані і водонепроникні.
Завищена талія з еластичною вставкою на поясі, що захищає нирки і поперек під час низьких температур або опадів.
Завдяки еластичним вставкам на ремені модель підходить будь-якого типу фігури.
 Для зручності в експлуатації в моделі передбачені 2 косих кишені і 1 накладна кишеня для перенесення предметів озброєння з непромокаючої застібкою-блискавкою.
Деталі розроблені таким чином, щоб забезпечувати швидкий доступ до кишень і патронної обойми, залишаючись в сидячому положенні
 Для свободи руху і можливості прийняти будь-яке необхідне положення на колінах виконани прострочки.
 Нашивки по нижньому краю штанів з стійкою до зносу тканини, що продовжує термін експлуатації.
 Для полегшення роботи з блискавкою на ній розташовані еластичні петлі, що дозволяє, в разі необхідності, швидко застебнути або растебнути будь-яку кишеню.
Основними технічними характеристиками цієї моделі є: тепло, водовідштовхувальна здатність і водонепроникність, повітропроникність, тиша.  Для повного захисту і комфорту модель рекомендується використовувати разом з курткою цієї ж лінії.

Внутрішній шар BWB Evo-Beretta Waterproof Breathable EVO
Захист від вологи Так
Все характеристики
Водонепроницаемость Так
Сезон Осінь зима
Написать отзыв
Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.