Корзина

Штани чоловічі Heat Dry Active GTX "Beretta"

Новинка
Код Товара: 30451-01
Производитель: Beretta
0
Краткое описание
Штани HeatDry призначені для задоволення потреб найвимогливіших мисливців.Безшумні, водонепроникні, вітрозахисні і дихаючі, завдяки GORE-TEX® 2L- 2-ох шаровий матеріал з мембраною GORE-TEX і утеплювачем Thermore®Мембрана...
Читать далее...
В наличии
10481.00грн.
Нашли дешевле?

Штани HeatDry призначені для задоволення потреб найвимогливіших мисливців.
Безшумні, водонепроникні, вітрозахисні і дихаючі, завдяки GORE-TEX® 2L- 2-ох шаровий матеріал з мембраною GORE-TEX і утеплювачем Thermore®
Мембрана блокує дощ, сніг і вітер, але дозволяє випаровуватися поту, який виділяється, коли ви активно рухайтеся, і таким чином не дає взмокнути під одягом.  У цих брюках можна лізти на гору або йти кілометр за кілометром в будь-яку погоду без ризику промокнути, зловити холодний вітер і замерзнути або, навпаки, перегрітися через активний рух.
Теплоізоляційне волокно Thermore® гарантує тепло і комфорт протягом усього полювання.  Це винайдене за інноваційними технологіями теплоізоляційне волокно, пдозволяє тілу зберігати природне тепло.
Тіло виділяє тепло, яке завдяки будові волокна, залишається всередині одягу.
Крім того теплоізоляційний матеріал стає ще й надійним захистом від вітру і вологості.
Основний матеріал являє собою дуже м'який саржевий (особливе плетіння ниток, що дає рельєф на лицьовій поверхні) поліестр з гладкою "персиковою" поверхнею.  .
 Деталі моделі:
 Завищена талія для захисту спини і нирок від вітру і опадів.
 Еластичний ремінь, що гарантує комфортну посадку на будь-який тип фігури.
 Міцні водонепроникні кишені з підкладкою з микрофлиса, щоб в разі необхідності можна було зігріти руки. Водонепроникна кишеня на лівій нозі.  Завдяки ламінованим блискавкам і клапанам- весь вміст кишень надійно захищен.
Завдяки попередньо сформованим колінам ви можете здійснювати будь-які, навіть самі різкі рухи, не відчуваючи дискомфорту.
 Зностостійка вставка в нижній частині гомілки.  Вона не дає намокнути і набрати вагу нижній частині брюк та збільшує термін експлуатації моделі, захищаючи від розривається і зачіпок.
 Для абсолютного комфорту модель пропонується носити з курткою цієї ж лінії.

Внутрішній шар Thermore (80 г)
Захист від вологи Так
Характеристики тканин (1-й шар) 100% поліестер
Характеристики тканин (2-й шар) мембрана Gore-Tex
Написать отзыв
Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.