Корзина

Штани чоловічі Beretta "Wildtrail Cargo"

Новинка
Код Товара: 21262-01
Производитель: Beretta
0
Краткое описание
Для літнього полювання дуже важливо вибирати натуральні матеріали, адже головне не допустити перегріву.  Ці штани з бавовни швидко сохнуть і продуваються вітром, що забезпечує додаткове регулювання температури.Дубльовани...
Читать далее...
В наличии
1927.00грн.
Нашли дешевле?

Для літнього полювання дуже важливо вибирати натуральні матеріали, адже головне не допустити перегріву.  Ці штани з бавовни швидко сохнуть і продуваються вітром, що забезпечує додаткове регулювання температури.
Дубльований матеріал в районі тазу, колін і кісточок для більшої ізностойкості.
Застібка-блискавка із захисною накладної на іменний кнопці, для повного захисту від будь-яких опадів.
Петлі для ременя, що дозволить вам регулювати обсяг в залежності від своїх уподобань
Зручні кишені.
Вантажні кишені з боків з клапаном на кнопках для зручності використання.  На полюванні в них можна зберігати патрони, а просто на відпочинку на природі ключі, гроші, документи і т.д.
Виконана з м'якого водовідштовхувального котону, ця модель ідеально підходить для помірного клімату і ранньої полювання, яка планується на цілий день.  Завдяки запатентованій обробці бавовни матеріал є еластичні і міцним, що робить комфортними будь діженія, що не сковуючи і не доставляючи незручностей.
Ліня Upland, до якої відноситься дана модель, була розроблена спеціально для полювання і прогулянок на височини.  Включає в себе легкі і зручні бавовняні тканини, ідеально підходящі для початку сезону полювання.

Захист від вологи Так
Країна виробник Італія (дизайн)
Характеристики тканин (1-й шар) 100% бавовна
Все характеристики
Материал 100% котон
Сезон Весна літо
Написать отзыв
Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.