Корзина

Штани чоловічі Beretta "B-PERFORM"

Новинка
Код Товара: 21244-01
Производитель: Beretta
0
Краткое описание
Легкі штани з еластичного матеріалу з зносостійкими вставками, призначеними для найвимогливіших мисливців, і ідеально підходять для активного полювання в гірських умов.Особовий матеріал являє собою легку еластичну тканин...
Читать далее...
В наличии
2350.00грн.
Нашли дешевле?

Легкі штани з еластичного матеріалу з зносостійкими вставками, призначеними для найвимогливіших мисливців, і ідеально підходять для активного полювання в гірських умов.
Особовий матеріал являє собою легку еластичну тканину Cordura®, яка проходить спеціальну обробку, щоб матеріал пом'якшав, і при цьому зберіг свої зносостійкі властивості.
Додавання лайкри робить матеріал пластичним, що не обмежує і дозволяє здійснювати рухи будь-якої складності.
Завдяки тому, що як основний матеріал використана Cordura, модель має високу міцність на розрив і стійкість до стирання.  Поєднання цих якостей впливають на термін експлуатації моделі, продовжуючи його на дуже довгий термін.  А значить ці штани прослужать вам дуже довго.
Хороша паропроникність і вітростійкість, що дуже важливо на полюванні в період міжсезоння або в теплу погоду.
Водонепроникність забезпечується запатентованою мембраною Beretta BWB ((Beretta Waterproof Breathable)
Ексклюзивна мембрана Beretta, що гарантує повну водонепроникність і захист від вітру, і забезпечує відмінну повітропроникність.
Показники мембрани:
Повітропроникність: 15 000-20 000 г / м2 / 24 год (призначена при високій енерговитратній активності, при якій виділяється багато поту - скелелазіння, підйому в гору, швидкого бігу по пересіченій місцевості і т.д. При такому показнику волога, що виходить  з тіла, буде випаровуватися і ви залишитеся сухим)
Водостійкість: 10 000 мм водяного стовпа (здатна витримати тривалий дощ, мокрий і сухий сніг, підвищену вологість і туман)
Завдяки армованим вставкам на колінах і щиколотках можна не боятися сухої трави і кущів
Для зручності експлуатації в моделі є три кишені: 2 косих спереду і одна позаду.  Всі кишені на блискавці і приховані клапанами, що захищає їх вміст від будь-якої вологи і забруднень.
Дихаюча підкладка-сітка, яка захищає тіло від перегріву
Лінія Active Hunt призначена для того, щоб задовольнити потреби всіх кто любить активний відпочинок. Має предмети одягу, призначені для активного та тривалого полювання, в тому числі в гірській місцевості і складних погодних умовах.
Завдяки Beretta BWB EVO- водонепроникній і повітропроникної запатентованої мембрані Beretta весь одяг Active водовідштовхувальна і або водонепроникний, повітропроникний, легкий і тихий.  Використання спеціальних матеріалів робить одяг цієї лінії особливо міцним.

Країна виробник Італія (дизайн)
Все характеристики
Водонепроницаемость Так
Сезон Весна літо
Написать отзыв
Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.