Корзина

Шкарпетки Compress Run "COMODO"

Новинка
Код Товара: 31600-01
Производитель: COMODO
0
Краткое описание
Поліпропілен (Prolen) Siltex – це спеціальне поліпропіленове мікроволокно високого класу, збагачене антибактеріальним агентом, що містить іони срібла.Функції: Іони срібла дозволяють обмежувати зростання бактерій та плісн...
Читать далее...
В наличии
329.00грн.
Нашли дешевле?

Поліпропілен (Prolen) Siltex – це спеціальне поліпропіленове мікроволокно високого класу, збагачене антибактеріальним агентом, що містить іони срібла.
Функції: Іони срібла дозволяють обмежувати зростання бактерій та плісняви, зменшуючи при цьому неприємні запахи та підтримуючи біологічну рівновагу шкіри під час фізичної активності.Важливо відзначити, що нанесення антибактеріального засобу на серцевину волокна, а не на його поверхню, дозволяє зберегти антибактеріальні властивості виробів, незважаючи на їх багаторазове прання. Завдяки використанню цього засобу – Поліпропілен Сілтекс перешкоджає утворенню неприємних запахів, розмноженню бактерій та знижує ризик виникнення алергії.
Переваги: Поліпропілен Siltex легкий, виключно м'який та приємний на дотик. Має антибактеріальні властивості і протидію запаху. Добре вбирає вологу і дуже швидко сохне. Він екологічно чистий та не містить шкідливих речовин.

Країна виробник Польща
Все характеристики
Материал 70% Polyamide , 25% Polypropilene, 5% Elastane
Сезон всесезонка
Написать отзыв
Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.