Корзина

Ніж Victorinox Hunter Pro

Новинка
Код Товара: 27473-01
Производитель: Victorinox
0
Краткое описание
Ніж-мінімаліст завжди знаходить своїх поціновувачів і прихильників. А на одноклінковий Hunter Pro від Victorinox варто звернути увагу. Він поставляється з великим фіксується клинком, який можна відкривати однією рукою. С...
Читать далее...
В наличии
5575.00грн.
Нашли дешевле?

Ніж-мінімаліст завжди знаходить своїх поціновувачів і прихильників. А на одноклінковий Hunter Pro від Victorinox варто звернути увагу. Він поставляється з великим фіксується клинком, який можна відкривати однією рукою. Спеціально продумана ергономічна форма рукояті, надає цьому ножу надзвичайно хороше зчеплення з рукою.
Цей яскравий помаранчевий красень з 2019 року має нову особливість - отвір для темляка.


Інші особливості моделі:


швейцарський кишеньковий ніж з 2 функціями
ергономічна форма рукояті, що забезпечує надійну фіксацію ножа
великий широкий клинок з фіксатором Back-Lock і чохол в комплекті
Клинок легко відкривається однією рукою і надійно фіксується замком. У цій моделі використовується Back-Lock фіксатор. Клинок - гладкий, плейн, Ви легко зможете підібрати ідеальний саме для Вас варіант заточення. Для додаткової зручності мисливців сам клинок має матове, покриття антивідблиску.


Ця модель випускається в різних колірних варіантах виконання рукояті: чорна і горіхова рукоять. Ви можете підібрати саме той колір рукояті, який буде ближче саме Вам. Модель запущена у виробництво з 2019 року.


Набір функцій - 2: великий клинок з фіксатором Back-Lock і отвір для шнурка.

Країна виробник Швейцарія
Написать отзыв
Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.