Корзина

Ніж Benchmade "Mini Bugout"

Новинка
Код Товара: 32207-01
Производитель: Benchmade
0
Краткое описание
Ніж Benchmade "Mini Bugout" - це мала версія гучної 535 моделі, що стала глобальним бестселером. Ще легше, ще яскравіше, ще більш універсально! Ті самі матеріали, що й у старшого брата при тій же якості вигоовлення та на...
Читать далее...
В наличии
9828.00грн.
Нашли дешевле?

Ніж Benchmade "Mini Bugout" - це мала версія гучної 535 моделі, що стала глобальним бестселером. Ще легше, ще яскравіше, ще більш універсально! Ті самі матеріали, що й у старшого брата при тій же якості вигоовлення та надійності.
Ергономічна конструкція розроблена з урахуванням вимог до ножа для повсякденного носіння. Невеликий клинок довжиною 76 мм класичної форми Drop Point виготовляється з порошкової нержавіючої сталі CPM-S30V, яка завдяки високому вмісту вуглецю (1,45%), хрому (14%), ванадію (4%) та молібдену (2%) відрізняється чудовим утриманням кромки, високою стійкістю до корозії та відмінним різом. Сталь СРМ S30V розроблена спеціально для задоволення потреб ножової індустрії в якісній сталі з дуже високими властивостями міцності. Розкриття ножа здійснюється за допомогою двостороннього анодованого в блакитний колір шпенька, а надійну фіксацію забезпечує розроблений та запатентований компанією Benchmade замок AXIS. Зручна рукоять світло-зеленого (шавлієвого) кольору з полімеру Grivory здатна витримувати високі температури і має велику міцність. Плашки текстуровані для кращого утримання під час роботи. Крім того, ніж буде зручним як правшам, так і лівшам, т.к. виробник дозволяє переставляти кліпсу. Як доповнення в основі рукояті розташований досить великий отвір для темляка.
Клинок має покриття Cerakote у кольорі Crushed Silver.

Вага, г 42
Загальна довжина, мм 165 мм
Країна виробник США
Марка сталі S30V
Матеріал руків'я Grivory
Обробка клинка cerakote
Тип заточення Plain
Тип клінка Drop Point
Товщина клинка, мм 2,3 мм
Все характеристики
Длина клинка, мм 72 мм
Материал клинка сталь
Тип замка Axis Lock
Написать отзыв
Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.