Корзина

Ніж Benchmade "Freek"

Новинка
Код Товара: 32117-01
Производитель: Benchmade
0
Краткое описание
Форма та вміст в одному ножі. Ше один варіант у сімействі Freek, який поєднує два неймовірно міцні матеріали: карбон і сталь CPM-S90V. CPM S90V - марка, розроблена американською компанією Crucible Industries, відома які...
Читать далее...
В наличии
18060.00грн.
Нашли дешевле?

Форма та вміст в одному ножі. Ше один варіант у сімействі Freek, який поєднує два неймовірно міцні матеріали: карбон і сталь CPM-S90V.




CPM S90V - марка, розроблена американською компанією Crucible Industries, відома якістю своїх спеціальних марок сталі. CPM S90V виробляється методом порошкової металургії (звідси і назва CPM, що означає металургія тиглів частинок), що гарантує незрівнянну тонкість і чистоту.


CPM S90V ідеально підходить для ножів для бушкрафту та похідних ножів.
Сплав Crucible CPM S90V ідеально підходить для виготовлення лез ножів для бушкрафту та похідного ножа. Дійсно, високий вміст ванадію надає йому виняткову зносостійкість, а також відмінну корозійну стійкість і сильне утримання кромки. Таким чином, CPM S90V від Crucible Industries може легко замінити сталь D2 (Z160CDV12) у тих випадках, коли корозійна стійкість є обов'язковою.



Цей ніж – справжній супер Фрік.

Загальна довжина, мм 215 мм
Країна виробник США
Марка сталі CPM-S90V
Матеріал руків'я Carbon Fiber
Тип заточення Plain
Тип клінка Drop Point
Товщина клинка, мм 2,9 мм
Все характеристики
Длина клинка, мм 91 мм
Материал клинка сталь
Тип замка Axis Lock
Написать отзыв
Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.