Корзина

Ніж Benchmade "Bailout"

Новинка
Код Товара: 32118-01
Производитель: Benchmade
0
Краткое описание
Модель 537 Bailout має на american-tanto-клинку вже більш серйозну сталь CPM-M4. Поєднання тантоїдної форми клинка і такої стали абсолютно логічно. Нововведення у тому, що їх поєднали для легковажного складника тактичної...
Читать далее...
В наличии
15540.00грн.
Нашли дешевле?

Модель 537 Bailout має на american-tanto-клинку вже більш серйозну сталь CPM-M4. Поєднання тантоїдної форми клинка і такої стали абсолютно логічно. Нововведення у тому, що їх поєднали для легковажного складника тактичної лінійки та отримали високоякісний міцний ніж при ідеальній ергономіці. Не дарма етимологія назви походить від словосполучення to bail out – приходити на допомогу, рятувати.
Сталь марки CPM M4 - порошкова швидкорізальна стільці від американської компанії Crucible Industries LLC, що є еквівалентом сталі M4, яка має більші за розмірами карбіди. Твердість 63-65 HRC. Висока міцність та зносостійкість, дуже низька корозійна стійкість. Тяжка в обробці. В основному застосовується у звичайних та авторських ножах. Потрібно відзначити, що термообробка сталі досить складна і для отримання ефективних одиниць твердості без втрати механічних властивостей клинка потрібен час, вправність і професійне дороге обладнання. Саме тому клинки з порошкової сталі CPM M4 зазвичай використовуються на авторських або дрібносерійних ножах з custom сегмента. Проте, Benchmade пропонують її на серійному виробництві, що говорить про найвищу довіру і тісне співробітництво з ливарним концерном.

Вага, г 60
Загальна довжина, мм 205 мм
Країна виробник США
Марка сталі CPM-M4
Матеріал руків'я алюміній
Обробка клинка cerakote
Тип заточення Plain
Тип клінка Tanto
Товщина клинка, мм 2,3 мм
Все характеристики
Длина клинка, мм 86 мм
Материал клинка сталь
Тип замка Axis Lock
Написать отзыв
Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.