Корзина

Куртка чоловіча AIZKE "Hart"

Новинка
Код Товара: 31895-01
Производитель: HART
0
Краткое описание
ОПИС Еластична та тепла вітрозахисна тканина. Нагрудні кишені для GPS та радіо. Передні вантажні кишені на блискавці. Знімний капюшон з жорстким козирком і окантовкою, що регулюється. Вентиляційні кишені під пахвами. Во...
Читать далее...
В наличии
8554.00грн.
Нашли дешевле?


ОПИС



Еластична та тепла вітрозахисна тканина. Нагрудні кишені для GPS та радіо. Передні вантажні кишені на блискавці. Знімний капюшон з жорстким козирком і окантовкою, що регулюється. Вентиляційні кишені під пахвами. Водонепроникна поліуретанова ламінована мембрана, приклеєна до підкладки з мікрофлісу.



ТЕХНОЛОГІЇ



Windtech



Продукція Windtech – це верхній одяг або аксесуари з функцією захисту від негоди. Вони виготовлені з повітропроникних тканин, таких як трикотаж або фліс, ламінованих мембраною Windtech, щоб зробити їх вітронепроникними. Висока універсальність флісу Windtech забезпечує більший комфорт у широкому діапазоні температур та рівнів активності.



XTRETCH DYNAMIC



Вироби під цим маркуванням містять тканини, що розтягуються в 4 або 2 напрямках, виготовлені з еластичних волокон. Це спортивний верхній одяг, в основному призначений для полювання, придатний для походів та інших заходів на свіжому повітрі, але також дуже зручний для повсякденного носіння. Ви можете бути впевнені, що наш одяг XTRETCH DYNAMIC подолає важкі фізичні навантаження.



EDS (Ergonomic Design System)



Концепція EDS (Ergonomic Design System) має на меті: розробити найінноваційніший і технічно просунутий мисливський одяг з дизайном, що покращує характеристики одягу Hart з погляду комфорту.



HARTWARE



Взагалі кажучи, нам комфортно, коли ми не тремтімо і не потіємо. Спека є основним джерелом дискомфорту. Ми не втрачаємо і не накопичуємо холод, ми втрачаємо або купуємо тепло. З концепцією Hartware ми поставили перед собою таку мету: розробити спортивний одяг та взуття для активного відпочинку якнайкраще, щоб контролювати теплопередачу та забезпечувати комфорт на будь-якому рівні активності. Ми розробили цю етикетку як нашу найкращу лінійку Hart для носіння: Hartware - це наш природний вибір.



СКЛАД



Верх: 94% поліестер, 6% еластан з ламінованим поліуретаном



Підкладка: 100% поліестер


Внутрішній шар 94% polyester, 6% elastan
Захист від вологи Так
Країна виробник Китай
Пропускає повітря Так
Все характеристики
Сезон Демісезонне
Написать отзыв
Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.