Корзина

Костюм TERRA UA"Camo-Tec"

Новинка
Код Товара: 24655-01
Производитель: Camo-tec
0
Краткое описание
Ергономічний крій. Можливість фіксації та регулювання посадки. Не шарудить. Не дає блиску. Куртка. Еластичні, фіксуючі манжети-резинки на рукавах. По низу куртка регулюється утяжками з фіксацією посадки та заданого розм...
Читать далее...
В наличии
3288.00грн.
Нашли дешевле?


Ергономічний крій.



Можливість фіксації та регулювання посадки. Не шарудить. Не дає блиску.



Куртка.



Еластичні, фіксуючі манжети-резинки на рукавах. По низу куртка регулюється утяжками з фіксацією посадки та заданого розміру. Центральна застібка-змійка посилена, з двома бігунками для додаткової зручності та з м'яким захистом підборіддя від защемлення і захистом «бігунка» від вологи. Каптур з поліпшеною анатомією. Особливістю каптура в моделі костюму є те, що його ергономічність та конструктивні елементи дозволяють замінити функціонально такі аксесуари, як баф (шарф-труба), звичайний шарф чи маску-балаклаву. Каптур дає максимальну, для зимових умов, захищеність голови та шиї та завдяки багатоплановій системі регуляторів (три режими контролю - об’єм, глибина, посадка), периферійної чи фронтальної оглядовості не буде обмежено! що вкрай важливе для мисливців чи для ситуацій коли потрібен чіткий контроль за місцевістю чи об’єктами. Кишені: дві передні, місткі, врізні кишені на застібках-змійках; задня кишеня, наскрізна, в області пояса, з двома вхідними отворами, на застібках-змійках; дві нарукавні кишені, зі скошеним для зручності вхідним отвором, на застібках-змійках; внутрішня кишенька на змійці під документи чи цінні предмети.



Штани. Ексклюзивний крій розроблений компанією Camo-Tec на основі тактичних штанів. Завищений, адаптивний пояс. Ергономічно змодельовані в області колін. Об'єм та довжина штанів регулюються швидкими утяжками з фіксаторами знизу штанин. Кишені: дві передні, врізні, косі; дві врізні, на вітрозахисній застібці-«блискавці» на стегнах; дві задні, розвантажувальні, об'ємні.



Костюм, розроблено на базі тактичного костюма - “симбіоз” тактика/туризм.



Конструкція костюму посилена додатковими спеціальними закріпками.



Всі бігунки в костюмі з довгими язичками для роботи з ними в пальчатах чи рукавицях. Всі застібки-змійки нейлонові, найвищої якості.



Особливості тканини



Не шарудить. Не дає блиску.



Зовнішній шар (куртка та штани) - двошарова, волого-вітрозахисна тканина. Тканина не впитує воду, швидко сохне, унеможливлює потрапляння до текстури тканини різних забруднень та абразивів, збільшує «життя» виробу.



Внутрішній наповнювач (утеплювач) куртки - синтепон 200 г/м², в рукавах 100 г/м². Пружний, об'ємний і легкий матеріал, гіпоалергенний, швидко відновлює форму і текстуру після прання і хімчистки. Не накопичує запахів.
Підкладочний матеріал - Fleece найвищого 
Ґатунку, 150 г/м².
Підкладка штанів: поліестерова, стьобана із утеплювачем синтепоном, 150 г/м².



 



Фурнітура



Нейлонові, вітрозахисні застібки-блискавки. Бігунки із "autolock". Фурнітура Woojin. Посилена нитка COATS.



 


Написать отзыв
Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.