Корзина

Костюм Night Coyote Multicamot"Remington"

Код Товара: 28201-01
Производитель: Remington SW
0
Краткое описание
Костюм Remington «Night Coyote» розроблений спеціально для холодного періоду року.При створенні куртки та напівкомбінезону використовувалася мембрана Climatic Pro, яка створює високу паропроникність, запобігає перегріву....
Читать далее...
В наличии
12173.00грн.
Нашли дешевле?

Костюм Remington «Night Coyote» розроблений спеціально для холодного періоду року.
При створенні куртки та напівкомбінезону використовувалася мембрана Climatic Pro, яка створює високу паропроникність, запобігає перегріву.
Утеплювач цієї моделі – ProHeat. Саме він забезпечує високу повітропроникність, не є небезпечним для шкіри та не викликає алергію.
Як матеріал для підкладки використовується практичний, дихаючий фліс. Це легка та приємна для тіла тканина.
Модель одягу Remington створить міцний захист від вітру, води та холоду, при цьому збереже для вас оптимальний температурний режим усередині.
Куртка прямого крою має знімний капюшон, на якому є невеликий козирок для захисту від сонячних променів та опадів, що потрапляють в обличчя. Щільність прилягання каптура до тіла ви регулюєте самостійно, також є можливість щільно пристебнути каптур під підборіддям клапаном на липучці.
У такому спорядженні, з урахуванням високої брами, вам не страшні сильні пориви вітру, раптові опади у вигляді дощу або снігу та гілки дерев, якщо ви в лісі. Голова, шия та обличчя будуть під надійним захистом. Сама куртка має застібку-блискавку, вітрозахисний клапан на липучці, кілька надійних кишень, що закриваються, а внизу виробу - кулісу зі стопперами, щоб ви змогли ідеально пристосувати річ за своєю фігурою.
Манжети на рукавах передбачають хлястики на липучці, знову ж таки для кращої посадки на ваше тіло та уникнення потрапляння всередину води.
Вільного крою комбінезон не сковує ваші рухи.Його завищена спинка не дозволить холодному повітрю потрапити на вашу спину, а через гумку на талії вийде заправити всередину светр будь-якої товщини.
Внизу штанів знаходиться гумка, яка фіксуватиметься на взутті, щоб штани не задиралися, а холод і вода не потрапляли на тіло. На моделі є великі кишені, вони застібаються, предмети з них дістаються безперешкодно.
У комплекті передбачені світловідбиваючі елементи. Для більшої безпеки вони особливо потрібні тим, хто часто планує бувати у лісі чи природі у темний час доби. За потреби такі елементи легко відстібаються.
Температурний режим: від -10 до +10 °C

Внутрішній шар Climatic Pro
Пропускає повітря 8 000 gr / m2
Все характеристики
Водонепроницаемость 8 000 мм
Сезон Осінь зима
Написать отзыв
Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.