Корзина

Костюм MISSION PRO Green Forest"Remington"

Новинка
Код Товара: 28194-01
Производитель: Remington SW
0
Краткое описание
Універсальний костюм відмінно підійде для риболовлі, полювання, екстремальних походів і подорожей. Костюм Remington Mission Pro Green Forest виконаний з безшумною тканини, що особливо важливо для полювання. Тканина цієї ...
Читать далее...
В наличии
9823.00грн.
Нашли дешевле?

Універсальний костюм відмінно підійде для риболовлі, полювання, екстремальних походів і подорожей. Костюм Remington Mission Pro Green Forest виконаний з безшумною тканини, що особливо важливо для полювання. Тканина цієї моделі захистить вас від сильного вітру і не дозволить промокнути. Крім того, матеріал володіє гарною пилонепроникністю.
На рукавах і брюках в двох місцях - в області колін і низу брюк - передбачені манжети на гумці, що є додатковим захистом і зручністю в різну погоду.
Костюм складається з тканини дуже високої щільності 250г / м2., а місця підвищеного зносу посилені тканиною Оксфорд (Oxford). Вона не пропускає вологу зовні і відводить її зсередини.
Все це дозволить використовувати річ протягом тривалого часу.
Модель володіє кишенями з блискавкою на куртці, де можна зберігати найбільш цінні речі, так як саме верхня частина куртки має додаткове посилення тканиною. На брюках також розташовано кілька кишень на застібках - ці кишені глибокі і функціональні в зберіганні найрізноманітніших предметів. В капюшоні передбачені тонкі гумки, якими ви зможете відрегулювати оптимальне прилягання до голови під час негоди.
Такий костюм можна носити в будь-яких природних зонах: ваші рухи залишаться вільними, при цьому ви будете відчувати надійний захист і комфорт
Температурній режим: від -5 до +15 ° C

Пропускає повітря 8 000 gr / m2
Все характеристики
Водонепроницаемость 8 000 мм
Материал 100% PES
Размер XXL
Сезон Осінь зима
Написать отзыв
Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.