Корзина

Костюм ALABAMA SUMMER Yellow Waterfowl

Код Товара: 28197-01
Производитель: Remington SW
0
Краткое описание
Костюм Remington Alabama Summer - ваш ідеальний варіант для ходового полювання в демісезонний період. Камуфляжне забарвлення забезпечить відмінне маскування. Модель виконана з міцного матеріалу, який дозволить «дихати» в...
Читать далее...
В наличии
5311.00грн.
Нашли дешевле?

Костюм Remington Alabama Summer - ваш ідеальний варіант для ходового полювання в демісезонний період.
Камуфляжне забарвлення забезпечить відмінне маскування. Модель виконана з міцного матеріалу, який дозволить «дихати» вашому тілу і не допустити появи поту. Тканина костюма має водовідштовхувальну властивість, тому ви будете захищені від опадів і попадання вологи, наприклад, з дерев або трави.
Одяг Remington для ходового полювання виконана таким чином, що вам буде комфортно і легко пересуватися по різним типам місцевості. Представлений костюм легкий і ергономічний, ви без втоми подолаєте велику відстань.
Приємна до тіла підкладка зберігає та створить додатковий комфорт і захист від різних погодних явищ. Високий комір куртки захистить вас від проникнення вітру. Застібається куртка на міцну блискавку, на верхній частині розташована кишеня також на блискавки. Там ви зможете залишити цінні предмети і не переживати за їх збереження.
Низ куртки обшитий спеціальним матеріалом, який щільно прилягає до штанів, за рахунок чого утворюється додатковий захист від вітру. На брюках також розташовано кілька містких кишень.
Низ брюк передбачає спеціальну гумку, яка буквально закриває ноги і запобігає потраплянню холодного повітря.
Температурний режим від 0 до +25 ° C

Пропускає повітря Так
Все характеристики
Водонепроницаемость Так
Материал 100% PES
Сезон всесезонка
Написать отзыв
Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.