Корзина

Футболка антимоскітна URAL "Hart" довгий рукав

Новинка
Код Товара: 31856-01
Производитель: HART
0
Краткое описание
Ідеально підходить для використання в теплу погоду. Легка, повітропроникна, стійка до комах, сітчаста тканина, що швидко висихає.TANATEX Цей активний компонент захищає від комах (кліщі, домашні комарі, азіатські тигрові ...
Читать далее...
В наличии
2115.00грн.
Нашли дешевле?

Ідеально підходить для використання в теплу погоду. Легка, повітропроникна, стійка до комах, сітчаста тканина, що швидко висихає.


TANATEX


Цей активний компонент захищає від комах (кліщі, домашні комарі, азіатські тигрові комарі, малярійні комарі, комарі, що викликають жовту лихоманку, піщані мухи, постільні клопи та кліщі домашнього пилу), є синтетичним піретроїдом, подібним до речовини, що міститься в квітах, таких як хризантеми. У поєднанні з унікальною сполучною системою TANATEX цей компонент має сильний довготривалий ефект, який може тривати до 100 прань. Навіть після багаторазового прання тканина не втратить своїх функцій.


XTRETCH DYNAMIC


Продукти під цією маркою містять 4- або 2-сторонню еластичну тканину з еластичних волокон. Це ефективний верхній одяг, призначений в основному для полювання, підходить для походів та інших заходів на свіжому повітрі, але також дуже зручний для повсякденного носіння.


Технологія DRY SYSTEM забезпечує наступні переваги для вашого одягу, відводить вологу від тіла, повітропроникність, швидке висихання тканини, проста у догляді.


СКЛАД: 92% поліестер, 8% еластан.


Написать отзыв
Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.