Корзина

Ботинки Beretta "Arabuko GTX" brown

Новинка
Код Товара: 30352-01
Производитель: Beretta
0
Краткое описание
Взуття Arabuko GTX Beretta, це новинка з каталогу Beretta 2022.Застібка із системою BOA дозволяє швидко надягати та гарантує ідеальну посадку. Мембрана GORE-TEX Sierra забезпечує водонепроникність та повітропроникність, ...
Читать далее...
В наличии
11468.00грн.
Нашли дешевле?

Взуття Arabuko GTX Beretta, це новинка з каталогу Beretta 2022.

Застібка із системою BOA дозволяє швидко надягати та гарантує ідеальну посадку. Мембрана GORE-TEX Sierra забезпечує водонепроникність та повітропроникність, що робить взуття придатним для зимового клімату.
Верхня частина Arabuko GTX Beretta виготовлена з матеріалу Nabucco зі змащенням, яке пропускає повітря, але дуже добре утримує воду. а технологія устілки Ortholite 2D забезпечує тривалий комфорт при носінні. Устілка дихаюча, антибактеріальна і дає ефект сухості. Всередині взуття є Cordura® .3D тканина, що відрізняється довговічністю, міцністю, стійкістю до стирання та розриву, а також вологостійкістю (з просоченням). Зберігає ноги сухими від поту, оскільки вбирає конденсат вологи.
Підошва Vibram® Bristol має вбудовану захисну смугу та гарантує високий рівень центральної амортизації. Конфігурація підошви забезпечує відмінне зчеплення.

Опис:
ВЕРХНЯ ТКАНИНА — змащена нубукова
шкіра Dakar, Puma Cordura, спилок з поліуретановим покриттям, Superfabric Surf
- Система Boa Tongue
ВНУТРІШНЯ ТКАНИНА — Gore-Tex Sierra More Season
ПІДОШВА — Vibram® Bristol
ВИСОТА - 20 см (розмір 42)"
Написать отзыв
Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.